Vartalohoidot

b3-hieronta_200x200 – Kopio_vartalohoitoAromaattiset hierontahoidot koko vartalolle

Aromaattinen hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, kehoa rentoutetaan pehmein ottein. Hoidon aluksi asiakas valitsee mieleisen tuoksun hierontaa varten. Rentouttavan vaikutuksen tehostamiseksi hoito voidaan tehdä myös lämpöpatjan päällä.
Vaikutus: Virkistävä tai rentouttava hoito.
Kenelle: Hemmottelevaa hierontaa kaipaavalle.

Hot Stone kuumakivihieronta koko vartalolle

Kiviterapia on ikivanha hoitomuoto. Kivillä ja erilaisilla kiteillä on hoidettu sairauksia ja pyritty ehkäisemään niitä. Lämpimillä ja kylmillä kivillä tehtävillä hoidoilla ja hieronnoilla on pitkät perinteet. Jo muinaiset Roomalaiset vannoivat lämpimien kivien energisoivaan voimaan. Intiaanit hoitivat niillä mitä erilaisimpia vaivoja, mm. kuukautisiin liittyviä kiputiloja.

Hieronnassa käytettävät basalttikivet sitovat lämpöä ja tuntuvat iholla pehmeiltä. Basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita painavia laavakiviä. Meriveden aiheuttaman eroosion ansiosta basalttikivet ovat erittäin tiiviitä ja pehmeitä. Kiven paino ja lämmön yhteisvaikutus saavat aikaan miellyttävän pehmeän tunteen iholla. Kivestä hehkuva lämpö saattaa myös syrjäyttää mahdollisen kivun tunteen lihaksissa.kuumakivet

Keho ja mieli rentoutuvat

Lämpimillä ja kylmillä kivillä tehtävä hieronta suo kosmetologille tai hierojalle mahdollisuuden hemmotella ja rentouttaa asiakas täydellisesti. Parhaimmillaan kivet ovat ”oman käden jatke”, jolloin ainoastaan oma ammattitaito ja asiakaskunnan toiveet luovat rajat niiden käytölle. Kiviä voidaan käyttää hierontavälineinä koko kehon ja kasvojen alueella ja niiden käyttö voidaan yhdistää kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitoihin. Kiviä voidaan käyttää kuorinnan yhteydessä ja niiden avulla voidaan myös imeyttää hoitoaineita.

Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihakset ja samalla myös asiakkaan mieli. Hieronta vaikuttaa paikallisesti hierottavalla alueella. Se vauhdittaa laskimoveren virtausta kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia: kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu; ihon väri paranee ja siitä tulee pehmeän tuntuinen. Kuumilla kivillä pyritään nostamaan ihon lämpötilaa paikallisesti, jolloin saadaan myös ihon pintakerrosten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan. Lämpö avaa hiki- ja talirauhasten suuaukot, jolloin hien mukana kehosta poistuu ylimääräisiä kuona-aineita.

Harmoniahetkiä aisteille, mielelle ja keholle.

Ytsara logo finalvartalonhoito yrttinyyttihierontaHoitokokonaisuus on äärimmäisen rentouttava ja kokonaisvaltainen tarjoten harmoniahetkiä aisteille, mielelle ja keholle. Hoito toteutetaan luonnonmukaisilla aasialaisilla Ytsara-tuotteilla, joita käytetään maailmalla korkeatasoisissa ja kansainvälisesti tunnetuissa day spa – hoitoloissa.

Ytsara- hoitokokonaisuudet ovat ainutlaatuisia elämyksiä, joissa perinteiseen hierontaan yhdistyy akupain allukset , pehmeät venytykset sekä hoitokohtainen päähieronta.

Ytsaran tuotteiden sisältämät yrtit, juuret, kukat ja hedelmät on tuotettu joko orgaanisilla tiloilla Thaimaassa tai poimittu käsin luonnosta ympäristöä kunnioittaen ja säästäen. Tällä tavoin pyritään suojelemaan Thaimaan perinnekasveja sukupuutolta. Jos aineita ei ole mahdollista kerätä luonnosta, etsitään kemikaalivapaata viljelysmaata orgaaniseen tuotantoon. Tuotannossa ei käytetä minkäänlaisia hyönteismyrkkyjä eikä lannoitteita, myös kasteluveden puhtaudesta pidetään erityistä huolta. Ytsara tukee myös Thaimaan sademetsien suojelua lahjoittamalla osan tuotostaan suojelujärjestölle.

Säilöntäaineiden osuus on Ytsara-tuotteissa rajoitettu 0,1 %:iin. Eteeriset öljyt ovat luonnostaan hyvin antibakteerisia, joten ne korvaavat säilöntäaineet. Tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia. Keinotekoisia tuoksuaineita ei myöskään käytetä, vaan tuoksut tulevat raaka-aineista!

www.ytsara.com

fiore vartalonhoito yrttinyyttihierontaNa Plai – kasvot ja selkä
Rentouttava puolivartalohoito. Hieronnassa käytetään lämpimiä yrttinyyttejä ja luonnonöljyjä viemään sinut hetkeksi pois arjesta.
Hoito sisältää selän, niskan-hartiaseudun, kasvojen ja päänahan hieronnan.
Kesto 1 h

Na Plai Royal
Rentouttava puolivartalohoito. Hieronnassa käytetään lämpimiä yrttinyyttejä ja luonnonöljyjä viemään sinut hetkeksi pois arjesta.
Hoito sisältää selän, niskan-hartiaseudun, kasvojen ja päänahan hieronnan. Jalkojen express-rentoutus akupainalluksin, sekä jalkojen hieronta luonnonöljyllä.
Kesto 1,5 h

Huom! Yllä mainitut hoidot ainoastaan naisille.