Tuotesarjat

 

Xtreme Lashes Logo- on Black

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä kehittäessään erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jossa käydään läpi tarkasti konseptin periaatteet, joilla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti.

Gernetic_logo

Gernétic on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka keskittyy asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin hoitamiseen. 40 vuoden kokemus takaa tuotteiden laadun sekä tehokkuuden. Gernétic on kasvikunnan ainesosiin pohjautuva ranskalainen ihonhoitosarja, joka on painottanut myös elämäntapojen ja ruokavalion merkitystä ihonhoidossa. Gernétic-tuotteet valmistetaan täysin hapettomassa tilassa, näin voidaan aina taata tuotteiden täydellinen puhtaus ja bakteerittomuus.

SothysSothys – ammattikosmetiikan edelläkävijä
Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 60 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.
Sothys –sarja tarjoaa kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi: kasvojen hoitotuotteet eri ihotyypeille, vartalotuotteet, miesten tuotteet, aurinkotuotteet (sis. sekä UVA- että UVB-suojan) sekä yksilölliset meikit.
Tuotteemme valmistetaan ympäristösäädöksiä kunnioittaen, ne ovat hyvin siedettyjä eli niiden allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu ja ne ovat koostumukseltaan erittäin miellyttäviä käyttää.
Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma, kokonaisvaltaisesti rentouttava Digi-Esthétique –hieronta. Sothysille on myönnetty arvostetut ISO 9001 sekä ISO 14 001 laatusertifikaatit.

shellac-nailsCND SHELLAC

AITO, ALKUPERÄINEN! Markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka)
CND SHELLACILLA saat viikkoja kestävän lakkauksen

CND Shellac on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen geelilakka kynsille!
Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä pois poraamista. Ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisten hoitolassa tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä kahdesta kolmeen viikkoa.
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.
Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin.

 

FullSizeRender

RevitaLash® Advanced“ ripsien hoitoaine

Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. RevitaLash® Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut ripsienhoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash® Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.