Erikoiskasvohoidot

YOUTH – Kiinteyttävä ja juonteita hoitava erikoiskasvohoito

Todistetusti tehokas: 3 hoitokertaa 6 vuotta nuorempi iho!
Sothys on kehittänyt täysin uudistuneen, ennen näkemättömän hoitotuloksen antavan, kiinteyttävän erikoishoidon!

Hoito saa nimensä kasvipohjaisesta SAHRAMI-SOPHORA-PEPTIDIT kolmoisyhdisteestä. Sahrami ja sophoran kukka on valittu hoitolinjan aktiiviaineeksi, koska ne vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia taistelemaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan sekä uudistavat ihoa. Uuden aikakauden peptidit puolestaan suojaavat ihoa kronologisen ikääntymisen näkyviltä vaikutuksilta (juonteet ja ihon veltostuminen). Hoitoa suositellaan 3 hoidon sarjana, jolloin kiinteyttävä vaikutus voimistuu hoitosarjan jälkeen.

Tämä 1h30min erikoishoito yhdistää teknologian ja ainutlaatuisen hierontatekniikan, joilla saavutetaan näkyvä, pitkäkestoinen hoitotulos.

Hoidon vaiheet:

Alkupuhdistus
1. Kuorintaneste
2. Uudistava kuorintapasta
3. ”Multi-Zoning”: Juonteita silottava seerumi täsmäalueille + Liftaava/kiinteyttävä seerumi kasvoille ja kaulalle
4. Kiinteyttävä hieronta-aine, rentouttava hieronta
5. ”Multi-Masking”: juonteita täyttävä naamio otsan, silmänympärys- ja huultenympärysiholle + Liftaava naamio kasvoille
6. Kiinteyttävä peel-off naamio koko kasvoille ja kaulalle. Loppuvoiteet: Tasoittava seerumi sekä ihotyypille sopiva kiinteyttävä seerumi ja voide.

UUTUUS! HYDRA Hyaluronic Acid 4 –  Tehokosteuttava erikoiskasvohoito

Iho kaipaa riittävästi kosteutta pysyäkseen nuorekkaana ja tasaisena. Hydrahoito on ainutlaatuinen kosteuttava hoito-ohjelma, johon kuuluu tehokas syväkosteuttava erikoiskasvohoito hoitolassa sekä neljä hoitotuotetta ihon päivittäiseen hoitoon kotona. Hoitolinjan ydin löytyy luonnosta: Sothyn patentoima Boletusuute (kivitatti) on ainutlaatuinen ihon omiin kosteutusmekanismeihin vaikuttava aktiiviaine. Boletusuute sisältää runsaasti polysakkarideja sekä B3- ja E-vitamiinia ja sillä on tehokas kosteuttava, kosteutta sitova, uudistava ja antioksidanttinen vaikutus. Hoito on täysin vegaaninen. Hoito säilyttää kosteuden ihon ylimmissä kerroksissa, vahvistaa ihon omia suojamekanismeja, jolloin lopputuloksena on täydellisesti kosteutettu ja rentoutunut iho.

Hoidon vaiheet:
1. Alkupuhdistus
2. Kuorinta (Hydra-exfoliating scrub)
3. Kosteuttava tehoaine (Ultra-hydration nectar) rentouttavien Digi-Esthetique paineluhieronnan kera
4. Rentouttava Digi-Esthétique -hieronta
5. Kosteuttava naamio (Ultra-hydration masque, joka yksilöidään asiakkaan ihon kosteuspitoisuuden mukaan)
6. Kosteuttava tehoseerumi + voide
Hoitotulos näkyy välittömästi ja iho säilyy ihanan pehmeänä pitkään! Rentouttava hieronta virkistää myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille, naisille sekä miehille. Suosittelemme tätä hoitoa myös 3 x sarjahoitona ( 1 hoito/viikko).

hydradvance_hoito

Uusi silmänympärysihon hoitolinja

Herkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset. Sothys on kehittänyt täysin uuden silmänympärysihon hoitolinjan, johon kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoito-tuotetta. Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on uusi silmänympärysihoa suojaava pellava- & Alppien sinipalloyhdiste (Globularia Cordifolia). Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa, se sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita* tai parabeeneja.

fiore kasvohoito erioishoidot silmänympäryshoitoVirkistävä silmänympäryshoito
1. Meikinpoisto + hellävarainen Gommage exfoliant kuorinta
2. Juonteita silottava silmänympärysseerumi (C-, E- ja F-vitamiini)
3. Rentouttava hieronta (poistaa turvotusta). UUTUUS! Hieronnassa käytetään posliinilusikoita, jotka tuovat iholle ihanan viileyden tunteen.
4. Virkistävä naamio, jonka päälle asetellaan silmänympäryslaput tehostamaan naamion kiinteyttävää vaikutusta.
5. Loppuvoiteeksi silmänympärysseerumi