Kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito

sis. alkupuhdistus, höyry, kuorinta, kevyt epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, ampulli, hieronta (kasvot & decolte), naamio, hoitovoide.

Hoitoa, suojaa, ylläpitoa: Ihosi säilyy kauniina, kun hoidat sitä säännöllisesti omalle ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Täydellinen kasvohoito suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.

Täydellinen kasvohoito sis. Kulmien värjäyksen/muotoilun ja ripsien värjäyksen

Kasvohoidossa sama sisältö kuin edellä, sisältäen kulmien värjäyksen/muotoilun ja ripsien värjäyksen.

 

Uutuus! Sothys Illuminating, kirkastava kasvohoito

Kuusivaiheinen kasvohoito sinua varten, mikäli:

  • Sinulla on pigmenttimuutoksia
  • Haluat glow efektin kasvoille
  • Haluat kosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä
  • Samalla hoidetaan myös dekolte ja kädet

a7_kuorintahoito

Ihonpuhdistus

sis. alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, rauhoittava naamio, naamion aikana decolte hieronta, hoitovoide

Nuoriso ihonpuhdistus

sis. alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, hoitovoide
Sarjahoitona 5 kertaa. Viides hoitokerta ½ hintaan!
(alle 18v.)

Rentouttava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, kasvo- & decolte-hieronta, naamio sekä hoitovoide.
Rentouttava hoito kaikille, jotka kaipaavat hemmottelua arjen keskelle. Hoidossa käytetään jokaisen ihotyypille sopivia tuotteita, mutta pääpaino on rentouttavassa hieronnassa kasvojen ja decolten alueella.

Juhlahoito

Valmistaa ihosi juhlakuntoon. Hoito sis. puhdistuksen, kuorinnan, pitkän kasvohieronnan, seerumin, kaksoisnaamion ja loppuvoiteen. Tuloksena sädehtivä ja hehkuvan kaunis iho.

Miesten kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, kasvo-decolte hieronta, naamio sekä hoitovoide. Puhdistava ja rentouttava miesten kasvohoito. Miehen iho on paksumpi, rasvaisempi ja happamampi kuin naisen iho. Ilmansaasteet, UV-säteet, tupakointi ja päivittäinen  parranajo rasittavat ihoa, joka yrittää säilyttää kosteustasapainon ja estää ennenaikaisen vanhenemisen.

Sothys on kehittänyt juuri miesten tarpeisiin suunnitellun noin tunnin pituisen kasvohoidon, joka poistaa lihasjännitystä  ja puhdistaa sekä kirkastaa ihoa.

Hieronnassa käytetyt mustapippuri ja olibanin eteeriset öljyt (hierotaan niska, kallo, hartiaseutu ja kasvot) sekä viisi  tehokasta ammattituotetta kosteuttavat ihoa, siloittavat ihon juonteita ja suojaavat ihoa saasteilta sekä takaavat  täydellisen rentoutumisen.