Karvanpoisto

Makea menestys – Body Sugaring

Vartalosokeroinnilla silkinpehmeä iho

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvat niiden kasvun suuntaan. Tämä aiheuttaa vähemmän ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen vahalla tehtävä karvanpoisto tai epilaattorin käyttö. Sokerointi on myös mahtava vartalokuorinta, jonka tuloksena on terve, karvaton ja silkin pehmeä iho.

Sokeri on niin hellää, että karva pullahtaa ulos aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällistä, vesiliukoista ja turvallista jonka avulla voidaan poistaa kaikenlaiset karvat kaikenlaiselta iholta. Sokerilla voidaan poistaa myös erittäin lyhyttä sänkimäistä karvaa! Yleisesti ottaen karvat voidaan poistaa, kun ne ovat 2-3mm pituisia.
Sokeroinnissa on monia ainutlaatusia etuja. Sokeritahna ei tartu ihoon, mikä tekee karvanpoistosta vähemmän kivuliaan. Sokerointi myös vähentää ja heikentää karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahaus. Sokeritahna ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita ja se on 100% luonnollinen eikä ole testattu eläimillä

Alexandria logo-pieni_karvanpoisto