Laitehoidot

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

kuva_rf_iso.jpg

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä entsyymitoiminta aktivoituu.
Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista, jolloin tuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi iho. Seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, sekä kaulan ja decolte-alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Lisätietoja: http://tilauspiste-oy-cosmedi.creamailer.fi/email/5624fc1b22e91

RF-hoito suositellaan sarjahoitona 1-2 krt. viikossa n. 4-8 kertaa.

Hoitoa ei suositella:
raskaana oleville
vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Neulaton mesoterapia

Tämä Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.
Neulattomaan mesoterapiaan kuuluu myös kiinteyttävä- ultra LED- väriterapialla, jolla saadaan ihoon kiinteytystä, kohotusta, ihohuokosten supistumista ja poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmänympärysiholta.
Neulattomassa mesoterapiassa avataan mikropieniä solukanavia ja sillä saadaan tehoseerumeita vietyä syvemmälle ihoon.
Hoitoon kuuluu myös CRYO/LED väriterapiahoito, jolla suljetaan solukanavia ja rauhoitetaan ihoa. Tällä saadaan pitkäaikaisempi vaikutus hoidolle.

Suositellan sarjahoitona: 4-6 krt / 1-2 viikon välein.

a4_silm_nymp_ryskuva_20140903_2085808380_WEB.jpg

Ultraääni-ihonpuhdistus

Tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta – ultraäänihoito!

Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muun epäpuhtauden täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi.

Timanttihionta

a3-hydradvance_kasvotHoidossa ihon kuollut pintasolukerros poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas, sileä ja vastaanottavaisempi. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Timanttihionta on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa erilaisia ihon erityisongelmia sekä tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Hoidossa voidaan käyttää myös thermoinstrumenttia, jolla voidaan lämmittää ihoa eli avata ihohuokosia ennen hoitoa ja hoidon jälkeen supistaa kylmällä. Timanttihiontahoito on kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita. Mahdollinen lievä punoitus palautuu parissa tunnissa.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti. Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan.

Merkittävimmät tulokset:

  • kuorii ja puhdistaa
  • ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
  • uudistava ja kiinteyttävä
  • poistaa mustapäitä ja talia
  • siloittaa ryppyjä
  • korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
  • voidaan hoitaa myös vartalon ihoa

laiteh