Laitehoidot

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

kuva_rf_iso.jpg

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä entsyymitoiminta aktivoituu.
Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista, jolloin tuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi iho. Seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, sekä kaulan ja decolte-alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Lisätietoja: http://tilauspiste-oy-cosmedi.creamailer.fi/email/5624fc1b22e91

RF-hoito suositellaan sarjahoitona 1-2 krt. viikossa n. 4-8 kertaa.

Hoitoa ei suositella:
raskaana oleville
vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

UUTUUS! Sothys MICRO  DERMOBOOSTER laitehoito – 1,5h/145€

UUSI innovatiivinen Sothys Micro Dermobooster™ laitehoito on kuin 4 kasvohoitoa yhdessä! Siinä yhdistyvät Sothys Glysalac happokuorinta, esteettinen mikrohionta, kosmeettinen mikroneulaus ja koneellinen muokkaava hieronta.

Kyseessä on Sothys ideologian
mukainen tehokuoriva, kirkastava ja kiinteyttävä hoitokokonaisuus, jonka päätteeksi saat
mukaasi 3 päivän kosteuttavan ampullikuurin (1 ampulli aamuin illoin).  Hoito soveltuu erityisen hyvin ikääntyvälle iholle jossa ryppyjä, ihon veltostumista sekä pigmenttimuutoksia, mutta sitä voidaan myös tarvittaessa käyttää nuoremmalle iholle (esim. tukkoisalle, epätasaiselle iholle).

Hoito pitää sisällään Sothys Glysalac happokuorinnan, syväpuhdistavan Desquacrem forte kuorinnan sekä laitehoitokokonaisuuden; mikrohionta, mikroneulaus koko kasvoille sekä erikseen tehostettuna esim. juonteisiin ja pigmenttimuutoksiin, ryppyjä täyttävän ja kosteuttavan hyaluronihappotiivisteen, rauhoittavan ja korjaavan ampullin, muokkaavan laitehieronnan kosteuttavan ja rauhoittavan naamion vaikutuksen aikana sekä tehokosteuttavan ampullin ja suojavoiteen. Hoitoa suositellaan 3 kerran sarjana (1x viikossa).

​SARJAHOITOTARJOUS: 3 kerran sarjahoito (1x hoito viikossa). 1. Hoitokerta 145€,                       2. Hoitokerta 135€ ja 3. Hoitokerta 125€

Milloin  MICRO DERMOBOOSTER käsittelyä EI voida tehdä?

Vasta-aiheet;
Infektiot: Sieni- ja tai bakteeri-infektio, aktiivinen herpes kasvojen tai huulten alueella.
Ihosairaudet: Aktiivisessa vaiheessa oleva ruusufinni, akne
Ihomuutokse​t: Tulehtunut tai rikkinäinen iho, alle 6kk vanha arpi,  aurinkokeratoosi, taipumus keloideihin, haavojen hidas parantuminen
Sairaudet: Verenvuototauti, autoimmuunisairaudet, skleroderma, diabetes, syöpä, verisuonisairaus, verenvuototauti
Lääkitys: Verenohennuslääkkeet,
Lääkekuurit ihonhoitoon: Roacuttan (varoaika 6kk), atselaiinihappo (skinoren), kortisonivoiteet, A-vitamiinia sis lääke tai valmiste, C-vitamiinia sis . valmiste (askorbiinihappo). Huom, ei koske sisäisesti nautittuja vitamiineja, esim. monivitamiineja.
Muut: Raskaus, imeytys, pistokset (esim. botox ja täyteaineet, 1kk varoaika)

Mikäli sinulla on jokin sairaus ja olet epävarma hoidon soveltuvuudesta, kysy hoitavalta lääkäriltäsi lupaa mikroneulaukseen.  Huomioithan että hoito ei sovellu hyvin herkälle iholle.

Ennen hoitoa: 
Vuorokautta ennen hoitoa ja hoitopäivänä on vältettävä karvanpoistotoimenpiteitä, kuorintaa, auringonottoa, solariumia, altistumista äärimmäisille sääolosuhteille.

​Hoidon jälkeen:
Käytä välittömästi hoidon jälkeen vain kosmetologin suosittelemia tuotteita. Levitä 1 Sothys kosteuttava ampulli iholle aamuin illoin kolmena hoidon jälkeisenä päivänä (saat mukaasi 6 kpl ampullipaketin jokaisen hoitokerran jälkeen).
Älä kuori ihoa tai käy muussa kasvojen käsittelyssä (kauneushoitolassa tai kauneusklinikalla) viikkoon hoidon jälkeen.
Saunomista, auringonottoa, solariumia tai altistumista äärimmäisille sääolosuhteille ei suositella hoidon jälkeisen 48h aikana. Käytä korkeaa aurinkosuojaa vähintään 48h hoidon jälkeen (suosittelemme jatkuvaa auringonsuojavoiteen käyttämistä, etenkin valoisina päivinä).
Mikäli tehdään sarjahoitoa, käytäthän aurinkosuojaa koko ajan myös hoitojen välissä.

Hoidon aikana ja sen jälkeen, iho saattaa punoittaa ja saatat tuntea kuumotusta ihossa. Tämä on täysin normaalia ja useimmissa tapauksissa häviää jo hoidon aikana. On kuitenkin mahdollista, että punoitus ja kuumotus kestää jopa vuorokauden. Hoidon jälkeen on erityisen tärkeätä kosteuttaa ihoa ja suojata sitä auringolta.

 

a4_silm_nymp_ryskuva_20140903_2085808380_WEB.jpg

Ultraääni-ihonpuhdistus

Tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta – ultraäänihoito!

Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muun epäpuhtauden täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi.

Timanttihionta

a3-hydradvance_kasvotHoidossa ihon kuollut pintasolukerros poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas, sileä ja vastaanottavaisempi. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Timanttihionta on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa erilaisia ihon erityisongelmia sekä tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Hoidossa voidaan käyttää myös thermoinstrumenttia, jolla voidaan lämmittää ihoa eli avata ihohuokosia ennen hoitoa ja hoidon jälkeen supistaa kylmällä. Timanttihiontahoito on kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita. Mahdollinen lievä punoitus palautuu parissa tunnissa.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti. Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan.

Merkittävimmät tulokset:

  • kuorii ja puhdistaa
  • ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
  • uudistava ja kiinteyttävä
  • poistaa mustapäitä ja talia
  • siloittaa ryppyjä
  • korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
  • voidaan hoitaa myös vartalon ihoa

laiteh